Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Justin Sun: İlk Önceliğimiz Binance veya Coinbase Desteği

Tron’un kurucusu Justin Sun, şu anki en büyük önceliklerinin Coinbase’ten veya Binance’ten destek almak olduğunu söyledi.

Kripto para sektörünün en büyük platformlarından biri olan Tron son zamanlarda birbirinden farklı projelere imza attı. Kısa süre içerisinde büyük ilgi toplamayı başaran Tron bu süreç içerisinde kullanıcı kitlesini de büyüttü.

Ne var ki Tron’un hala belli başlı alanlarda diğer koinlere kıyasla eksik kaldığını söyleyebiliriz. Tron özellikle ABD’deki kripto para yatırımcılarına hitap etme konusunda sorunlar yaşıyor. Bunun başlıca sebebi ise yetersiz borsa desteği.

En Büyük Öncelik

Binance’in ABD’deki şubesi olan Binance US geçtiğimiz gün bir duyuru yayınladı ve 30 farklı kripto parayı incelemeye başladığını açıkladı. Ancak değerlendirme aşamasına alınan koinler arasında TRON yoktu.

Bunun üzerine sosyal medyadaki Tron takipçileri Binance’e ve Coinbase’e çağrıda bulunmaya başladılar. TronSpark, Binance’in bu duyurusu üzerine şu gönderiyi paylaştı:

“Bu listeye veya Coinbase’e Tron’u da ekleseniz iyi olur. Hepimiz Tron’u seviyoruz ama ABD’deki yatırımcıların Tron ticareti yapabilecekleri bir platforma ihtiyaçları var.”

Tron’un kurucusu olan Justin Sun, Twitter’daki bu gönderiye kısa süre içerisinde yanıt verdi ve şu açıklamayı yaptı:

“Evet. Bu şu anda bizim 1 numaralı önceliğimiz. Tamamen bu konuyla ilgilenecek bir ekip oluşturacağız ve içinde ben de olacağım.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment