Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Bitcoin Bu Düşüşün Ardından Yeniden Yükselişe Geçecek”

Bir kripto para uzmanı, Bitcoin fiyatının geçtiğimiz son birkaç saat içerisinde yaşadığı düşüşün aslında gayet sağlıklı olabileceğini düşünüyor.

CNBC’deki Future’s Now programında yer alan ünü analistlerden Jim Iuorio, kripto para piyasasının son birkaç gün içerisinde sergilediği performansı değerlendirdi.

Aslen vadeli işlem ve opsiyon piyasalarında uzman olan Iuorio’nun kripto paralarla ilgili de çeşitli analizleri bulunuyor.

Bitcoin geçtiğimiz günlerde 14 bin dolar barajını zorlayacak kadar faza yükselmiş ancak daha sonra ani bir düşüşle birkaç saat içerisinde birkaç bin dolar değer kaybetmişti.

Bitcoin bunun sonucunda 11 bin 300 dolar seviyesine kadar geriledi. Bazı uzmanlar bu düşüşün devam edeceğini ve Bitcoin’in gerileyeceğini düşünürken Iuorio daha farklı bir görüşe sahip.

Iuroio, katıldığı program sırasında Bitcoin’in yaşadığı düşüşün aslında gayet sağlıklı olabileceğini öne sürdü. Iuorio’ya göre eğer Bitcoin 10 bin dolar barajının üstünde bir yerde destek noktası bulabilir ve orada gücünü yeniden toparlarsa çok daha sağlam bir şekilde yükselişe geçebilir:

“Bu düşüşün zaten yaşanması gerekiyordu. Bence Bitcoin 10 bin dolar barajının üstüne kolaylıkla çıkıp bıraktığı yerden devam edebilir.”

Iuroio, Bitcoin’in yaşadığı bu ani düşüşün aslında bir sürpriz olmadığı ve bu düşüşün son derece sağlıklı ve doğal olduğunu vurguluyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment