Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Mark Zuckerberg: Kripto Paramıza Güvenebilirsiniz

Facebook‘un kurucusu Mark Zuckerberg, insanların Libra projesine rahatlıkla güven duyabileceklerini belirtti.

Sosyal medya devi Facebook’un CEO’su Mark Zuckerberg, şirketin kendi kripto para projesi olan Libr ahakkında bazı açıklamalarda bulundu.

Facebook bu projenin duyurusunu yaptıktan sonra Dünya genelindeki pek çok finans uzmanı bu proje hakkında yorumlar yapmaya başladı. Bir grup uzman bu projenin epey kullanışlı olacağını öne sürürken bir grup uzman bu kripto paraya güvenilemeyeceğini söylüyor.

Şirketin CEO’su Mark Zuckerberg, yapılan tüm bu yorumların ardından bu proje hakkında bizzat açıklamalar yaptı ve insanların Libra’nın güvenilir bir proje olacağının teminatını verdi. CNBC tarafından yayınlanan bilgilere göre kendisinin açıklamalarından bir kesit şu şekilde:

“Finansal bir sistem oluşturmak bir şirketin tek başına kalkışabileceği bir iş değil. Biz de bunu tek başımıza yapmıyoruz. Libra Association tamamen bağımsız bir örgüttür ve bizim bu örgütün yönetim kurulunda yalnızca tek bir oy hakkımız var. Umuyorum ki bu proje hayata geçtiğinde 100 şirketle ortaklık kurmuş olacağız.”

Mark Zuckerberg tarafından yapılan açıklamalara göre Facebook Libra’yı tek başına yönetmeyecek, birkaç farklı şirketle bir araya yönetecek. Ancak kendisinin bu açıklaması insanlarda ne kadar güven oluşturacak bilemiyoruz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment