Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Twitch’te Bitcoin ile Ödeme Yapmak Yeniden Mümkün!

Dünyanın en büyük yayın platformlarından Twitch, Bitcoin ve Bitcoin Cash ödemelerini geri getirdi.

Amazon’a bağlı olan Twitch, platformdaki ödeme seçenekleri arasına Bitcoin’i ve Bitcoin Cash’i yeniden ekledi.

Dünyanın en büyük platformlarından biri haline gelen ve her gün yüz binlerce kişi tarafından ziyaret edilen Twitch, bundan böyle kullanıcılarının Bitcoin ve Bitcoin Cash ile ödeme yapmasına izin verecek.

Bitcoin ve Bitcoin Cash ile ödeme yapmak isteyen Twtich kullanıcıları bunun için abone ücretleriyle ilgili olan sayfayı ziyaret edip bu seçenekleri o sayfada bulabiliyorlar.

Twitch, Bitcoin ve Bitcoin Cash’i platforma geri getirdiğine dair henüz resmi bir basın duyurusu yayınlamış değil. Twitch blogunda da bununla ilişkili henüz bir açıklama yayınlanmadı.

Twitch üzerinden Bitcoin ile ödeme yapmak aslında geçmiş zamanlarda da mümkündü. Ancak Twitch yönetimi mart ayında bir duyuru yaparak Bitcoin ve Bitcoin Cash’i artık kabul etmediklerini açıklamış, Bitpay ile işbirliği yapmayı kesmişlerdi. Ancak öyle görünüyor ki Bitpay yeniden platformdaki ödeme seçeneklerine eklenmiş durumda.

Yılın ilk birkaç ayı içerisinde 3 bin ve 4 bin dolar aralığında ilerleyen Bitcoin geçtiğimiz haftalarda iyi bir ivme kazanarak artışa geçmeyi başarmıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment