Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin.com Kendi Borsasını Kuruyor

Kripto para sektörünün önde gelen şirketlerinden Bitcoin.com kendi kripto para borsasını açmak için kolları sıvadı.

İsmiyle dikkat çekmeyi başaran Bitcoin.com şu ana dek birbirinden farklı ürünler, hizmetler geliştirdi. Şirket bu hizmetleriyle ve ismiyle birlikte sektörün en büyük isimlerinden biri haline geldi.

Kullanıcıları için halihazırda kendi cüzdanını, kripto para kumarhanesini, P2P platformunu geliştirmiş olan şirket şimdi de kendi kripto para borsasını geliştirmeye hazırlanıyor: Exchange.Bitcoin.com

Borsanın Detayları

Bu yeni kripto para borsasıyla ilgili henüz çok fazla açıklama yapılmış değil. Dolayısıyla bu yeni projenin detaylarıyla ilgili çok fazla şey bilinmiyor.

Bizzat şirket yönetimi tarafından yapılan açıklamalara göre bu borsanın eylül ayında açılması bekleniyor. Ayrıca sektördeki pek çok diğer yeni borsa gibi bu borsanın da başlangıç aşamasında belli başlı birkaç kripto parayı desteklemesi bekleniyor: Bitcoin, Ethereum ve Litecoin.

Şirketin açıklamalarına göre platformdaki paritelerin sayısı zamanla 50’ye kadar çıkacak ve bunların içerisinde Bitcoin Cash Blockchain’inden destek alan Simple Ledger Protocol (SLP) tokenı da olacak. Şirketin eski CEO’su Roger Ver konu hakkında şu yorumu yapıyor:

“SLP tokenlarıyla birlikte oldukça heyecan verici bir dönemin eşiğine geldik. Artık her şeyi tokenlaştırabileceğimiz bir döneme giriyoruz. İnsanlar bunun farkına vardıklarında yeni kripto para platformları aramaya başlayacaklar.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment