Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Fiyatı 10 ile 14 Bin Dolar Seviyeleri Arasında Sabitlenecek

Galaxy Digital’ın kurucusu Mike Novogratz, Bitcoin fiyatının 10 bin ile 14 bin dolar seviyeleri arasında sabitleneceğini düşünüyor.

Kripto para sektörüyle ilgili birbirinden farklı açıklamalarda bulunan Mike Novogratz geçtiğimiz gün CNBC’deki bir programa katıldı. Novogratz program sırasında kripto paraların geleceğiyle ilgili bazı açıklamalar yaptı.

Novogratz katıldığı bu program sırasında Bitcoin fiyatının uzun süredir dalgalandığını ancak bu dalgalanmanın bir süreliğine son bulacağını söyledi. Novogratz, Bitcoin fiyatının yakın gelecekte 10 bin ile 14 bin dolar seviyeleri arasında sabitleneceğini ve bir süre bu seviyede kalacağını düşünüyor.

Novogratz daha sonra kurumsal yatırımcıların kripto para sektöründeik rollerinden bahsetmeye başladı. Öncelikle Facebook gibi şirketlerden örnek veren Novogratz, bu şirketlerin sektöre girmesiyle birlikte kripto paraların daha güvenilir bir hal aldıklarını düşünüyor.

“Dünyanın en büyük şirketlerinden birisi resmen ‘biz kripto paralara güveniyoruz’ dedi.”

Ayrıca Facebook’un kripto para projesinin tamamen “merkezi” olacağı iddiaları hakkında konuşan Novogratz, bu projenin aslında dağıtılmış bir proje olacağını söylüyor. Pek çok şirketin Libra hakkında söz sahibi olacağını belirten Novogratz, Libra’nın tamamen merkezsiz olmasa dahi tamamen merkezi de olmayacağını vurguluyor. Kendisinin bu açıklamaları bizzat Zuckerberg tarafından yapılan açıklamalarla benzerlik gösteriyor.

 

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment