Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Analist: Bitcoin Düzeltmeye Girmezse İyice Yükselebilir

Kripto para analistlerinden Tone Vays piyasanın kısa süre içerisinde yeniden düşüş yaşayabileceğini, bu düşüşün ardından kayda değer bir çıkışın görülebileceğini söylüyor.

Kripto para piyasası geçtiğimiz son birkaç hafta içerisinde epey başarılı bir performans gösterdi. Ne var ki piyasadaki pek çok koin bu iyi performansın ardından bir düzeltme sürecine girdi ve değer kaybetmeye başladı. Durum böyleyken sektördeki uzmanlar piyasanın geleceğine dair tahminler yürütmeye başladılar.

Bu tahminlerden bir tanesi de kripto para uzmanlarından Tone Vays’ten geldi. Bitcoin‘in son birkaç gün içerisinde sergilediği performansı değerlendiren Vays; Bitcoin fiyatının yeniden düşüş yaşayabileceğini düşünüyor. Kendisinin analizlerine göre eğer Bitcoin fiyatı önümüzdeki birkaç saat içerisinde 8 bin dolar seviyesinin üstüne çıkıp iyi bir ivme yakalayamazsa değer kaybetmeye devam edecek:

“Bitcoin’in 7 bin doların bile altına düşeceğini düşünüyorum. Henüz o seviyelere gelinmedi ama ben öyle olacağı görüşündeyim.”

Vays bu düşüşün kesinlikle yaşanacağını söylemiyor. Hatta kendisine göre eğer Bitcin 7 bin 500 ve 8 bin dolar seviyelerinin arasında kalmaya devam eder ve bir süre daha orada kalırsa bu düşüş hiç yaşanmayabilir. Vays’e göre Bitcoin bu durumda tam tersi yönde harekete geçip değer kazanmaya başlayabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment