Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Fiyatı Hızla Değer Kaybediyor

Kripto para piyasası geçtiğimiz birkaç saat içerisinde kayda değer miktarda kayıp yaşadı. An itibarıyla Bitcoin, Ethereum, XRP, Litecoin gibi kripto paraların büyük bir kısmı düşüş yaşamaya devam ediyor.

Bitcoin fiyatı geçtiğimiz günlerde iyi bir ivme yakalayarak yükselmeye başlamış, 13 bin dolar barajına kadar çıkmıştı. Ancak bunun ardından başlayan düzeltme süreciyle birlikte Bitcoin 11-12 bin dolar aralığına geriledi.

Bitcoin fiyatı an itibarıyla hızlı bir şekilde düşmeye devam ediyor. Coinmarketcap verilerine göre Bitcoin geçtiğimiz günden bugüne yüzde 3 oranında değer kaybetti. Bitcoin bugün sabaha karşı 11 bin 800 dolar seviyelerindeydi. Ancak fiyat sabaha karşı 3 sularında düşüş yaşamaya başladı.

Bugün saat 13:00’a kadar 11 bin 500 dolar seviyesinin üstünde kalmayı başaran Bitcoin, düşüşün devam etmesiyle birlikte bu seviyenin de altına inmiş durumda. Bitcoin 2 saat gibi bir süre içerisinde 200 dolar daha değer kaybederek 11 bin 290 dolar seviyesine geriledi.

Diğerleri de Düşüyor

Kripto para piyasasındaki bu düşüş yalnızca Bitcoin’i değil diğer kripto paraları da kapsıyor. Ethereum fiyatı düne kıyasla yüzde 3 oranında değer kaybeden 267 dolar seviyesine geriledi.

Litecoin ve Bitcoin Cash fiytalarına baktığımızda onların da düşüş halinde olduklarını görebiliyoruz. Yüzde 4 oranında değer kaybeden Litecoin şu anda 100 dolar seviyesinde. Bitcoin Cash ise yüzde 4 oranındaki düşüşle 336 dolara geriledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment