Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Weiss Ratings’ten Tam Not Almayı Başardı

Bitcoin, Weiss Ratings değerlendirmesinden nihayet en yüksek notu almayı başardı.

Weiss Ratings birkaç aydır kripto paralarla ilgili çeşitli değerlendirmeler yaparak bu değerlendirmeler sonucunda özel bir liste hazırlıyor. Bu listenin ilk oluşturulduğu dönemlerde Bitcoin‘in ilk 10’a dahi giremediği dönemler olmuştu.

Güncel sıralamaya baktığımızda ise bu durumun artık değişmeye başladığını görüyoruz. Çünkü Bitcoin bu seferki değerlendirmeden şu ana dek aldığı en yüksek puanı aldı.

Listenin Başında

Weiss Ratings bundan birkaç ay önce Bitcoin’e B- notu vermiş, bu notu geçtiğimiz ay içerisinde B’ye çıkarmıştı.

Kripto para piyasasında son zamanlarda yaşanan gelişmeler Bitcoin’in notunun iyice yükselmesini sağladı. Weiss Ratings’in kurucusu Martin D. Weiss, Bitcoin’in güncel performansı hakkında şu açıklamayı yapıyor:

“Bitcoin fiyatı aralık ayında dibi gördükten sonra 190 gün içerisinde dört kat artış gösterdi. Bitcoin’in teknoloisi gelişti, Bitcoin ağının işleyişi normale döndü.”

Bitcoin bu yeni değerlendirmeyle birlikte Weiss Ratings listesinin zirvesine oturmayı başardı. Bitcoin’in sıralamada bu kadar iyi bir başarı sergilemesinin sebepleri arasında SegWit teknolojisi de yer alıyor.

Bitcoin’in geçtiğimiz birkaç ay içerisinde hem fiyat bakımından hem teknoloji bakımından hızlı bir gelişim sergilemesi uzun vadede de faydalı olacak gibi görünüyor.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment