Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

BTC’den Harika Yatırım Performansı: 7 Yılda 1400 Kat!

Yatırım yapmak elbette ki bilgi kadar biraz da şans işidir ve Bitcoin’e erken dönemde yatırım yapan isimler, eğer o döneme kadar ‘hodl’ etmeyi başardıysa, gerçekten de çok zengin olmayı başarmış olabilirler.

Bitcoin ile ilgili olarak yapılan yatırım analizleri, lider kripto para biriminin orta uzun vadede diğer rakiplerine göre çok iyi performans gösterdiğini ortaya koyarken, konuyla ilgili paylaşılan bir veri de, gerçeği ortaya koydu.

Son 125 ay boyunca sadece üç ay hariç, Bitcoin yatırımı yatırımcılarına ortalama bazda kazandırdı. Sadece üç ay boyunca şu anki fiyatının üstünde olan BTC, bu yönüyle de inanılmaz bir grafik ortaya koydu.

Bitcoin’e peki yıl bazında yatırım yapmış olsaydık ne olacaktı? Onun sorusunu da cevaplayan araştırmacılar, 7 yıllık süreçte Bitcoin’in tam 1449 kat kazandırdığını ortaya koydu. Buna göre, Bitcoin yatırımlarının yıllara göre kar oranı şöyle değişti:

1 yıl için: %4

2 yıl için: %194

3 yıl için: %923

4 yıl için: %3039

5 yıl için: %1101

6 yıl için: %6320

7 yıl için: %144912

İşte bu rakamlar, Bitcoin’in son dönemde klasik yatırım araçlarına kıyasla ne kadar akıllı bir yatırım olduğunu ortaya koydu. Yaşanacak sürecin devam etmesi ile birlikte, lider kripto para biriminin yatırımcılarına daha da fazla kazandırması umut ediliyor.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment