Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

David Schwartz, Eleştirilen XRP’ye Sahip Çıktı

Kripto para sektörü son dönemde Facebook’un çıkaracağı kripto parayı konuşuyor. GlobalCoin adı verilen projenin yakın dönemde kullanıma girmesi beklenirken, bu kripto paranın sektöre yapacağı etki de merak edilen konular arasında yer alıyor.

GlobalCoin’in XRP’ye rakip olacağı yönünde yapılan yorumların sayısı her geçen gün biraz daha artarken, konuyla ilgili Ripple CTO’su David Schwartz’dan yeni açıklamalar geldi. Schwartz, Twitter üzerindne konuyla ilgili bir yorum yaptı ve XRP’nin Bitcoin’e ciddi bir alternatif olduğunu söyledi.

Başarılı isim, şöyle konuştu:

”Bitcoin son dönemde zor günler yaşıyor. Bazı basit problemleri çözmek için Bitcoin ağında milyon dolarlar gerekiyor. Aynı zamanda son dönemde çok sıradanlaştı ve sansür oranı da arttı. Bunu Ripple’da görmeniz mümkün değil. O sebeple XRP, Bitcoin’in yaşadığı sıkıntılara çözüm olabilir ve Bitcoin’e bir alternatif olarak yer alabilir.”

XRP’nin kripto para sektörünü uzunca bir süredir adeta bıçak gibi ortadan ikiye böldüğünü söylemek de mümkün. Birçok kişi XRP’nin merkezi yapısını beğenmezken, buna karşın XRP’nin gelecekte hayatta kalacak nadir kripto paralardan olacağı da ifade ediliyor. Facebook’un çıkaracağı kripto paranın etkisinin en fazla XRP üzerine etkisi olması beklenirken, durumun nasıl şekil alacağı da merak konusu olmaya devam ediyor.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment