Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

BTCTurk: “Bitcoin Gold Cüzdanları Henüz Gereken Güveni Sağlayamadı”

Bitcoin Gold Piyasada Dolaşıyor Ama Hala Entegrasyonu Tamamlanamadı!

25 Ekim’de Bitcoin blockchaini’nden ayrılarak dünyaya gelen Bitcoin Gold, 12 Kasım’da Bitcoin Gold cüzdanlarına dağıtılmıştı. Ancak birçok borsa gibi, Türkiye’nin en yüksek işlem hacimli Bitcoin borsalarından BTCTürk’te de kullanıcıların hakkı olan Bitcoin Gold bakiyeleri teslim edilemedi.

BTCTurk 24 Ekim tarihinde Bitcoin Gold bakiyeleri hakkında yaptığı açıklamada “Gerekli güvenlik altyapısı sağlandıktan sonra” kullanıcıların bakiyelerini kullanabileceklerini belirtmişti.

BTCTurk bugün yaptığı açıklamada söz konusu yazılım alt yapısının geliştirilmesi adına çalışmaların tamamlandığı ve sistemin entegrasyona hazır hale geldiğini belirtti. Ancak henüz piyasada resmi olan BTG cüzdanları borsada kullanılacak olan güvenlik protokollerini sağlayamadığından ve resmi olmayan cüzdanların BTCTurk’e güven vermemesinden ötürü kullanıcıları riske atmamak adına sistemin aktif hale getirilmediği söylendi.

BTG Bakiyeleri Kayıtlı Durumda

BTCTurk, 25 Ekim’de Bitcoin sahibi olan kullanıcıların, aynı oranda, hak ettiği BTG bakiyelerinin ilgili hesaplara tanımlı olduğunu ve bu bakiyelerin işleme açılması için gereken güvenlik şartlarının oluşmasını beklediklerini açıkladı. İlgili açıklamanın tamamını okumak için BTCTurk Duyuru sayfasını inceleyebilirsiniz.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

1 Comment

  • Niyazi
    Posted 07 Aralık 2017 - 22:44 22:44

    “gerekli güvenlik şartları”
    “borsada kullanılacak olan güvenlik protokolleri”
    “BTCTurk’e güven vermemesinden ötürü”
    Bu tabirleri açıklamadan saymıyorum.
    2 opsiyonlu bir yöntem tercih edilebilir. İsteyenler bu tedbirlerin düzenlenmesini bekler, isteyenler de hesap bilgilerine tanımladıkları BTG cüzdanlarına aktarılmasını isteyebilirlerdi.

Leave a comment