Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Futbolcu Messi Blockchain Ürün Reklamı Yaptı

Barcelona futbol takımında forma giyen Arjantinli futbolcu Lionel Messi, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar ile blockchain tabanlı teknolojik ürünler üreten SIRIN LABS‘ın reklamın yaptı.

Messi sosyal medya hesapları Facebook ve Instagram üzerinden yaptığı paylaşım ile reklam çalışmasını gerçekleştirmiş oldu. Yaptığı paylaşımda SIRIN LABS‘ın, blockchain tabanlı teknolojik ürünler sunarak tüm blockchain gerektiren uygulamaları desteklemek, IOTA ve Ethereum gibi teknolojilerden yararlanmak ve blockchain teknolojisini yaymak gibi amaçlarından bahsetti.

messi ico reklam

Messi kripto para dünyası ile ilgili reklam çalışmasında rol oynayan ilk ünlü değil. Daha önceden Paris Hilton, Floyd Mayweather gibi isimler de Messi gibi çalışmalarda rol oynamışlardı.

Bitcoin’de yaşanan devasa yükseliş, kripto paraların dünya üzerinde her geçen gün artan popülerliği ile birlikte reklam ajansları da görülüyor ki farklı stratejiler izlemeye başlamış durumda.

Bu gibi reklam çalışmaları yalnızca tanıtımı yapılan ürünün değil aslında tüm kripto para ve blockchain dünyasının tanıtımını da yapmış bulunuyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment