Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Son Dakika: BTCTürk’ten Segwit ve Ripple Desteği Geldi

Türkiye’nin ilk ve en büyük kripto para borsalarından biri olan BTCTürk resmi twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamalarda önce Ripple’ı bünyesine dahil ettiğini, bugün saat 17.30 gibi ise cüzdanlarında Segwit’e destek verdiğini açıkladı.

BTCTürk dün attığı tweet ile platformlarında Bitcoin ve Ethereum’un yanında Ripple’ı da desteklediklerini açıklamışlardı. Yaptıkları açıklamada:

“Dünyanın üçüncü büyük kripto parası Ripple artık BTCTürk platformunda. Ripple’ı BTCTürk aracılığıyla alıp satabilecek ve 0,1 XRP komisyon ile transfer edebileceksiniz.”

BTCTürk, Bitcoin borsası olarak Türkiye’nin ilki ünvanına sahip olsa da Ripple konusunda geriden geliyor. Ancak sahip olduğu tecrübe ve profesyonelliği ile bu hizmeti de yatırımcılarına en iyi şekilde sunacağından eminiz.

Ripple gelişmesinin ardından dün Coinbase ve Bitfinex’in Segwit konusunda yaptıkları açıklamaları takiben BTCTürk’de Segwit’i desteklediğini açıkladı:

“BTCTürk platformunda yer alan tüm Bitcoin cüzdanlarımızın Segwit uyumlu olması ile Bitcoin çekme süresini kısaltabilirsiniz. Segwit Uyumlu Cüzdanları kullanarak az sürede daha fazla işlem gerçekleştirebilir, kripto paralarınızı daha etkili kullanabilirsiniz.”

Geçtiğimiz haftalarda QNB Finansinvest Yöneticisi BTCTurk’ü Satın Aldı haberleri ardından BTCTürk’ün kendini geliştiriyor oluşu bu alışverişin borsa üzerinde olumlu etkisi olduğunu gösteriyor.

Segwit’in ne olduğu konusunda bilginiz yok ise hem Coinbase ve Bitfinex’in attığı adımdan hem de Segwit’in içeriğinden bahsettiğimiz içeriğimizi okuyabilirsiniz:

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment