Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu 30 Altcoin Binance’de Listelenebilir: İşte Yatırımcıların İstediği Tokenlar!

Binance’in yeni tahmin platformuna ilk günden büyük ilgi gösterilirken yatırımcıların sıradaki listeleme için tercih ettiği altcoinler dikkat çekti.

Binance 7 Mart tarihinde resmi web sitesinden yaptığı açıklamada, tahmin üzerine dayalı bir şekilde ödül dağıtan yeni platformu Futures NEXT’i tanıtmıştı.

Bu platformda kullanıcılar, Binance’in USDT vadeli işlemler için listeleyeceği bir sonraki kripto para projesini tahmin etmeye çalışıyor ve eğer tahminleri doğru olursa karşılığında ödül alıyorlar.

Futures NEXT’in ilk yarışmasında Binance tarafından 30 kripto para seçenekler arasına dahil edildi. Dahil edilen bu projeler arasında yapay zeka odaklı Delysium (AGI) 63.300 oyla kullanıcıların en çok tercih ettiği proje olurken Bittensor (TAO) 22.258 oyla ikinci sırada ve meme coin Wen (WEN) 13.056 oyla üçüncü sırada konumlandı.

Listenin devamında ise sırasıyla Pandora, Baby Doge Coin, GuildFi, Bone ShibaSwap, Coq Inu, Metis, Mantle, Akash Network, Milady Meme Coin, SaitaChain Coin, DAO Maker, Alpha Quark Token, Prom, Ribbon Finance, SatoshiVM, Metaplex, XPR Network, Covalent, Pocket Network, Turbo, Flare, Osmosis, Dego Finance, BENQI, Helium Mobile, Phala Network, Orion yer aldı.

Kullanıcıların oyların büyük kısmını yapay zeka ve meme coin temalı projelere ayırması, bu alandaki yüksek ilgiyi bir kez daha gözler önüne sermiş oldu.

Binance kullanıcılarının her bir oy için 1 USDT yatırması gerekiyor. Eğer tahminleri doğru çıkarsa ve oy kullandıkları altcoin listelenirse yine USDT olarak ödüllendiriliyorlar.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!