Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Altcoin 150 Milyon Dolarlık Fon Duyurdu: Fiyat Uçuşa Geçti

Katman-1 (L1) blockchain protokolü Injective’in, 150 milyon dolarlık ekosistem fonu oluşturduğunu duyurmasıyla projenin yerel tokenı INJ yükselişe geçti.

Injective resmi blog sayfasından yayınladığı gönderide, 150 milyon dolarlık ekosistem fonu oluşturduğunu ve bu fon ile merkeziyetsiz finans (DeFi) ve birlikte çalışabilirlik altyapısı oluşturan projeleri destekleyeceğini açıkladı.

Söz konusu fon Pantera Capital, Kucoin Ventures, Jump Crypto, IDG Capital, Gate Labs, Delphi Labs, Flow Traders ve Kraken Ventures dahil olmak üzere birçok kripto para yatırımcısı tarafından desteklendi.

Injective Labs’ın kurucu ortağı ve CEO’su Eric Chen konuyla ilgili yaptığı açıklamada, başarı sağlanması açısından projelere verilecek fonun büyüklüğünün projenin o anki durumuna ve ihtiyaçlarına göre değişiklik gösterebileceğini belirtti.

Haberin piyasaya düşmesiyle birlikte projenin yerel token’ı INJ yükselişe başladı. Açıklamanın geldiği esnada 1,93 dolar seviyelerinde bulunan INJ, %26’ya yakın yükseliş yaşayarak 2,45 dolar seviyelerine ulaştı. Daha sonra bir miktar düşüş yaşayan altcoin, yazım esnasında 2,34 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!