Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Altcoin 75 Milyon Dolarlık Yakım Onayı ile Yükselişini Sürdürüyor

Volt Inu topluluğunun 75 milyon dolar değerindeki token yakımını onaylamasının ardından VOLT fiyatı yükselişe devam ediyor.

Volt Inu topluluğunun 6 Şubat tarihinde başlattığı oylama sonuçlandı. Oylamanın sonucunda yaklaşık 75 milyon dolar değerinde 44,85 trilyon VOLT‘un yakılmasına karar verildi. Kararın ardından VOLT fiyatında ani bir yükseliş yaşandı.

Kullanıcıların %99,9’u token yakma teklifi lehine destek verirken toplamda yaklaşık 12 trilyon VOLT oy kullanıldı. Bu oylama, VOLT merkeziyetsiz otonom organizasyonu’nun (DAO) verdiği ilk karar olarak kayıtlara geçti.

Öte yandan kabul edilen bu teklifle birlikte VOLT’un Polygon (MATIC) blokzinciri üzerinde piyasaya sürülecek  ve ağ üzerindeki kullanım alanlarının artırılması amaçlanacak.

VOLT ilk aşamada sadece Ethereum (ETH) blokzinciri üzerinde piyasaya sürülmüş ve arzın %100’ünü Uniswap’a tahsis etmişti. Daha sonra projenin popülerleşmesi adına Binance Smart Chain (BSC) ağında da piyasaya sürüldü. Söz konusu oylamanın ardından %25’lik arz miktarını Uniswap’tan çekerek Polygon’a geçirecek.

CoinGecko verilerine göre oylamanın etkisiyle harekete geçen VOLT fiyatı son 14 günlük  süreçte %150’den fazla değer kazanarak 0,000000678 dolardan 0,00000166 dolar seviyesine yükseldi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!