Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

İşte Shiba Inu Fiyatının 1 Dolara Ulaşması İçin Gerekli Olan Faktör

Shiba Inu ekosisteminin merkeziyetsiz borsası ShibaSwap, SHIB fiyatının 1 dolara ulaşmasının katman-2 çözümü Shibarium ve BONE token’a bağlı olduğunu öne sürdü.

Shiba Inu ekosisteminin merkeziyetsiz borsası görevini üstlenen ShibaSwap tarafından paylaşılan bir sosyal medya gönderisinde, SHIB için 1 dolarlık hedefin nasıl mümkün olacağına yer verildi.

Herkesin düşündüğü bu önemli sorunun cevabının Shibarium ekosisteminden geçtiğini belirten ekip, katman-2 (L2) üzerinde yapılan her işlemde SHIB yakılacağını hatırlattı. Bu yakım sürecinin zaman içerisinde SHIB arzında şok yaratacağını ve fiyatın yukarı yönlü hareketini devam ettireceğini belirten ekip, BONE’un buradaki anahtar faktör olduğunu vurguladı:

Önemli soru: ya herkes SHIB’in 1 dolara ulaşmasının yolunun BONE ve SHIBARIUM’un maksimum desteği gerçekleşeceğini bilse? Çünkü Shibarium katman2 blokzinciri her işlemde SHIB yakar ve BONE tüm bu sürecin asıl sebebi olarak işlev görür.

Merakla beklenen ve yakın zamanda piyasaya sürülmesi planlanan Shibarium’un temel kavramları geçtiğimiz haftalarda geliştirici ekip tarafından tanıtılmıştı. Beta sürümün neredeyse kullanıma hazır olduğunu beyan eden ekip, tam bir kullanıma başlama tarihi belirtmedi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!