Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Altcoin Bugün Bitcoin Düşerken ATH Yaptı: Fiyat Şimdi de Çakılıyor!

Blockchain ve DeFi platformu Mantra’nın yerel kripto parası OM, son duyurunun etkisiyle %14 yükseliş yaşadı.

Mantra, gerçek dünya varlıklarına (RWA) yönelik çalışmalarını büyütmek için düzenlenen 11 milyon dolarlık finansman turunu tamamladığını açıkladı.

Yatırım şirketi Shorooq Partners 11 milyon dolarlık finansman turuna öncülük ederken söz konusu turda Three Point Capital, Forte Securities, Virtuzone, Hex Trust ve GameFi Ventures gibi önemli aktörler de yer aldı.

Proje Kurucusu John Patrick Mullin CoinDesk Global’e yaptığı açıklamada, sağlanan bu yeni finansmanın önemini vurgularken şirketin Dubai’nin kripto düzenleyicisi VARA’dan lisans almanın son aşamalarında olduğunu vurguladı.

Ek olarak projenin özellikle Cosmos (ATOM) ekosistemindeki RWA ürünleri için bir merkez olmayı hedeflediğini ifade etti.

OM yükselişi uzun sürmedi

CoinGecko verilerine göre haber akışının etkisiyle %14 değer kazanan OM, 0,821 dolar seviyesinden 0,934 dolara kadar tırmandı.

Fakat bu yükseliş uzun sürmedi ve kripto para piyasasındaki kötü atmosferin etkisiyle OM özelinde ciddi bir düşüş görüldü. Fiyat 0,934 dolara kadar tırmandıktan kısa süre sonra hızlı şekilde %27 değer kaybederek 0,679 dolar seviyesine düştü.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!