Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Altcoin Ekibinden 25 Milyonluk Token Açılımı Öncesi Rahatlatan Açıklama: Satmayacağız!

NFT pazar yeri X2Y2’nin ekibi, yatırımcılarını rahatlatarak yakın zamanda kilidi açılacak yerel tokenları satmayacaklarını açıkladı.

X2Y2 ekibi, yakın zamanda gerçekleşecek token kilit açılımı hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımda, 37,5 milyon adet X2Y2’nin kilidinin açılacağını belirten ekip, bu varlıkların 25 milyonunun ekibe ait olduğunu ve 12,5 milyonun ise hazine token’ı olduğunu belirtti.

Açıklamasına yatırımcıları sevindiren ifadelerle devam eden ekip, şimdiye kadar kilidi açılan hiçbir token’ı satmadıklarını ve öngörülebilir gelecekte kilidi açılacak tokenları da satmayacaklarını beyan etti.

İlk kilidi açtığımızdan beri duruşumuz buydu. X2Y2’nin geleceğine olan inancımız sarsılmaz ve uzun vadeli sahiplerimizle birlikte büyümeye kararlıyız. Herhangi bir token satılmayacağını duyurmaktan gurur duyuyoruz.

Ekibin bu haberi açıklamasıyla birlikte X2Y2 fiyatı 0,182 dolar seviyesinden %25’lik yükseliş performansı sergileyerek 0,23 dolara ulaştı. CoinGecko verilerine göre haberin kaleme alındığı esnada X2Y2, ufak bir düzeltmenin ardından 0,201 dolardan işlem görüyor. X2Y2, 42 milyon dolarlık piyasa değeriyle en değerli kripto para birimleri arasında 480. sırada yer alıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!