Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Altcoin Fiyatı Yükselişte: Sebebi Ne?

Kripto para piyasasının köklü projelerinden Stellar (XLM) geçtiğimiz hafta sergilediği kayda değer yükseliş performansıyla dikkatleri üzerine topladı.

Bitcoin dahil kripto para piyasası zor bir hafta geçirirken Stellar cephesinde yaşanan yükseliş merak uyandırdı. Stellar özelindeki yükseliş 3 Eylül itibariyle başladı ve o günlerde herhangi bir gelişme veya ekip tarafından yapılan önemli bir duyuru yoktu.

Yükseliş, Stellar’ın son sekiz haftanın en düşük noktası olan 0,113 dolar destek seviyesini test etmesinin ardından geldi. Bununla birlikte Stellar ekibi tarafından 7 Eylül günü yapılan bir sosyal medya paylaşımı merakları daha da artırarak yükselişe ivme kazandırdı.

Ekip tarafından yapılan paylaşımda, Stellar’ı gerçek dünyaya getirecekleri ve bunu 5 gün içerisinde yapacaklarına dair iddiaları bir söylem yer aldı:

Değişim havada ve kategori şu: Marka. Stellar’ ı 5 gün içinde gerçek dünyaya getiriyoruz. Gözlerinizi ayırmayın!

Yapılan bu paylaşım topluluk tarafından büyük bir yenilik veya hatta bir ortaklık olabileceği şeklinde yorumlanırken ekipten konu hakkında daha fazla detay belirtilmedi. Fiyat artışı, Stellar organizasyonu tarafından sosyal medyada yapılan bu ön duyuruyu takip etti.

CoinGecko verilerine göre yaklaşık 7 gün içerisinde %16 yükselen XLM 0,113 dolar seviyesinden 0,133 dolara kadar ulaştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!