Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Altcoin Instagram Açıklamasının Ardından Uçuşa Geçti: Yüzde 60’a Yakın Yükseliş

Dünyanın en büyük sosyal medya şirketi Meta, Instagram’da NFT platformunu duyurdu. Platform kapsamında Meta, Arweave (AR) ile anlaştı.

Blockchain üzerinde “sonsuza kadar” kalıcı depolama hizmeti sunan Arweave 3 Kasım tarihinde Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, Instagram üzerinde NFT’leri depolamak için Meta ile anlaştıklarını duyurdu.

Haberin açıklanmasının ardından Arweave’nin yerel token’ı AR, son 24 saatlik periyotta %60’dan fazla yükseliş performansı gösterdi. CoinGecko verilerine göre yazım esnasında AR, tüm zamanların en yüksek seviyesinin (ATH) %81 altında 16,39 dolardan işlem görüyor.

Değerli bilgileri, geçmiş verileri veya uygulamaları bünyesinde depolayan ve Blockweave teknolojisi ile çalışan Arweave, ağda bulunan blokları birbirine bağlayarak ve bu bloklarda çeşitli verileri tutmaktadır.

Arweave ağının üzerinde permaweb adlı bir katman bulunuyor. “HTTP” üzerine inşa edilmiş olan Arweave’deki bu katman, internet tarayıcılarının ağa erişmelerini sağlamaktadır.

Toplam arzı 64,5 milyon olan AR’ın dolaşımda 50 milyonu bulunuyor. 820 milyon dolarlık piyasa değerine sahip kripto para birimi en değerli kripto para birimleri arasında 74. sırada yer alıyor.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!