Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase CPO’su Yeniden Yapılandırma Kapsamında Görevinden Ayrılıyor

ABD’nin en büyük kripto para borsası Coinbase’in Baş Ürün Sorumlusu (CPO) Surojit Chatterjee, şirketin ürün ekiplerini yeniden yapılandırma planı kapsamında görevinden ayrıldı.

Coinbase tarafından 2 Kasım tarihinde ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) sunulan beyanda, şirketin CPO’su Surojit Chatterjee’nin 28 Ekim tarihinde şirkette yürüttüğü görevinden 30 Kasım tarihinde ayrılacağının kararlaştırıldığı belirtildi. Beyanda, Chatterjee’nin 3 Şubat 2023 tarihine kadar Coinbase’te danışmanlık rolüyle çalışmaya devam etmesinin beklendiği ifade edildi.

Yeniden yapılandırma kapsamında, kurumsal ve bireysel yatırım ürünleri oluşturmaktan sorumlu ekip 4 farklı departmana bölünecek ve her departmanın yöneticisi doğrudan CEO Brian Armstrong’a bağlı olacak. Şirket sözcüsü Elliott Suthers, şirket içindeki liderleri daha hızlı ve daha iyi kararlar alabilmeleri için güçlendirdiklerini, bu liderlerin müşterilere daha yakın olarak kripto ekonominin bir sonraki evrimini yönlendirmekte kritik bir öneme sahip olan kullanıcı deneyimlerini oluşturacaklarını belirtti.

SEC’e sunulan belgede şirket yönetimi Chatterjee’ye Coinbase’te yürüttüğü görevi süresince yaptığı katkılar için teşekkürlerini sundu. 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!