Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Altcoin, Visa Haberi Sonrasında Hızla Yükselişe Geçti

Visa’nın bugün Third Party Agent (TPA) Program’ında yaptığı bir değişiklik, bir altcoin fiyatını hızla yukarıya taşıdı.

Alchemy Pay (ACH) tarafından bugün yapılan açıklamaya göre Alchemy Pay, Visa’nın Third Part Program’ına dahil edildi.

Visa’nın dijital ödemeler için kurduğu global ağ, 200’den fazla ülkede tüketiciler, esnaflar, finansal kurumlar ve işletmeler tarafından kullanılıyor. Dünya genelinde yaklaşık 3,9 milyar Visa kart sahibi bulunuyor.

Doğrudan VisaNet’e bağlı olmayan ama bir Visa müşterisine ödeme teknolojisi sunan kurumlar, Visa tarafından üçüncü parti olarak değerlendiriliyor.

Visa’nın kendi kurallarına, Ödeme Kartları Sektörü Veri Güvenliği Standardı’na ve ilgili daha farklı güvenlik standartlarına uyum gösteren kurumlar, Visa’nın üçüncü partilerle ilgili programına dahil edilebiliyor.

Alchemy Pay ekibi, Third Party Agent Program’ına dahil edilmiş olmaları hakkında şu açıklamayı yaptı:

“Geleneksel itibari paralar ile kripto paralar arasında işlemlerin yapılabildiği bir ödeme geçidi olarak, büyük çaplı ödeme kurumlarının hepsiyle doğrudan iletişim kurabilmek bize avantaj sağlıyor. Alchemy Pay şu anda 173 farklı ülkedeki Visa kart sahipleri tarafından, itibari para karşılığında kripto para satın almak için kullanılabiliyor.”

CoinGecko verilerine göre Alchemy Pay’in tokenı ACH, bu duyurudan hemen sonra hızla değer kazanmaya başladı. ACH fiyatı son 24 saat içinde %31 oranında arttı ve yazım anında 0,012 dolara ulaştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!