Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Altcoin Yeniden Markalaşma ve Airdrop Duyurdu: Fiyatta Kısa Süreli Pump!

Solana (SOL) tabanlı merkeziyetsiz finans (DeFi) platformu Mercurial, yeniden markalaşacağını ve token sahiplerine airdrop dağıtacağını açıkladı. Açıklamayla birlikte MER fiyatı yükselişe geçti.

Coindesk’in 28 Aralık tarihli haberine göre FTX çöküşünden en çok etkilenen projelerden biri olan Mercurial, yeniden markalaşmayı ve token sahiplerine yeni bir airdrop dağıtmayı planlıyor.

FTX’in iflas başvurusunda bulunduğu gün platformda yaşanan hack saldırısı esnasında 800.000 dolarlık MER’in ele geçirilmesi geliştirici ekibi harekete geçirdi. Platform, FTX iflasının etkilerinden kurtulmak adına isim değişikliğine giderek adını “Meteora” olarak değiştirerek tekrar başlatacağını duyurdu.

Yeni platformun piyasaya sürülmesiyle birlikte yatırımcılara ve token sahiplerine de airdrop dağıtılacak. Açıklamalara göre yeni airdrop’un MER bulunduran hesaplara oransal olarak dağıtılacağı ve  token dağıtımlarını aralık ayının sonu ya da ocak ayının başında rastgele bir zamanda çekilecek anlık görüntülere göre yapılacağı belirtildi.

 

Öte yandan platformun yerel kripto para birimi MER’de bu haber ile birlikte büyük bir yükseliş yaşadı. CoinMarketCap verilerine göre 0,0075 dolar seviyelerinden 0,01256 dolara kadar yükseliş yaşayarak %67 değer kazanarak FTX iflasında yaşadığı düşüşü bir nebze de olsa telafi etmiş oldu.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!