Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Altcoinden 20 Milyon Dolarlık Sermaye Taahhüdü: Fiyat Tırmanıyor

Kripto para piyasasının eski blokzinciri projelerinden biri olan EOS (EOS), geliştiricileri teşvik etmek için 20 milyon dolarlık sermaye taahhüdü açıkladı.

EOS Network Ventures, EOS ağında merkeziyetsiz uygulamalar (dApps) ve oyun ürünleri (GameFi) geliştirmek için 20 milyon dolar sermaye taahhüdünde bulundu. Sermayenin amacının önümüzdeki süreçte geliştiricileri EOS blokzincirine çekmek olduğu belirtildi. EOS, geliştiriciler için dApps’ler üretilmesine olanak tanıyan Ethereum Virtual Machine’in (EVM) lansmanını nisan ayında yapacak. Şirket tarafından sağlanan bu finansmanla birlikte geliştiriciler için en fazla maddi kaynağa sahip EVM statüsü EOS’a ait olacak.

EOS Vakfı CEO’su Yves La Rose konuyla ilgili açıklamasında, sağlanan bu finansman sayesinde geliştiriciler tarafından büyük ilgi göreceklerine dair şu ifadelerde bulundu:

EOS Network Ventures (ENV), doğrudan EOS EVM ve GameFi projelerine 20 milyon dolar yatırım yapmak için resmi bir taahhütte bulunuyor. EOS EVM, aynı zamanda geliştiricileri için en fazla finansmana sahip blokzinciri olacak. EVM projeleri için 20 milyon doların hazır olmasıyla, finansman fırsatlarından yararlanmak isteyen büyük bir geliştirici akını bekliyoruz.

CoinGecko verilerine göre haber akışının etkisiyle son 24 saat içerisinde %9,6’lık yükseliş sergileyen EOS, haberin kaleme alındığı esnada 1,23 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!