Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Santiment’e Göre Ethereum’un Bu Fiyata Kadar Önü Açık: Nedenini Açıkladı

On-chain analitik firması Santiment, geçtiğimiz 7 ayın en yüksek seviyesinde bulunan Ethereum’un (ETH) 2.000 doların üzerine kadar önünün açık olduğunu söyledi.

Santiment Twitter üzerinde paylaştığı gönderide, 18 Ağustos tarihinden bu yana yüksek seviyesinde ulaşan Ethereum’un fazla talep görmesine rağmen ağ üzerinde herhangi bir problem yaşatmadığını ve ağın ısınmadığını dile getirdi. Santiment, bu durumun Ethereum fiyatının 2.000 doların üzerine çıkması için önemli bir işaret olduğunu düşünüyor.

Ethereum 18 Ağustos tarihinden bu yana 1.840 dolar seviyesini hiç geçememişti. 7 ayın en yüksek seviyesinde olmasına rağmen ağ yüksek talep görüyor ve ısınmıyor, işlem engeli oluşturmuyor. Bu durum Ethereum için 2.000 dolar veya ötesinde bir kapı olduğuna dair iyi bir işaret.

Öte yandan Ethereum fiyatı yükselmesine rağmen işlem ücretinin 2 doların altına kadar gerilemesi de Santiment’i doğrular nitelikte.

Santiment geçtiğimiz günlerde, şubat ayının son haftasında yaşanan geri çekilme esnasında verilerin tarihsel olarak yeni dip sinyali gösterdiğini dile getirmişti. ETH o paylaşımdan bu yana %15 artış performansı gösterdi.

CoinGecko verilerine göre ETH, yazım esnasında 1.791 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!