Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Analiste Göre Bitcoin’de Tarih Tekerrür Etti: Düşen Trend Kırıldı! Yükseliş Sürecek Mi?

Fenomen kripto para analisti Rekt Capital, Bitcoin’in (BTC) makro düşen trendini kırdığını ve tarihin tekerrür ettiğini öne süren dikkat çekici bir analiz paylaştı.

Rekt Capital yakın tarihli bir sosyal medya gönderisinde, Bitcoin özelinde tarihin tekerrür ettiğine dair dikkat çeken bir analiz paylaştı. Geçmiş dönemlerde kritik noktalarda doğru analizleriyle öne çıkan Rekt Capital, Bitcoin’in son yükseliş dalgasıyla birlikte makro düşen trendi kırdığını ifade etti.

Analist güncel tabloda trendin kırılmış olduğunu ifade etse de bu kırılımın teyit edilmesi için aylık bazda trendin üzerinde bir kapanışın gerekli olduğunu vurguladı.

Analist tarafından paylaşılan grafiğe göre eğer onunda telaffuz ettiği gibi tarih tekerrür edecekse önümüzdeki dönemde Bitcoin’i ciddi bir boğa koşusu bekliyor olabilir.

Bitcoin, özellikle son haftalarda yaşanan ABD bankacılık krizinin ardından FED’in faiz artırım politikasında duraksamaya gideceğine dair baskın düşünceler ve piyasaya likidite olarak eklenen yüz milyarlarca dolarlık para ile yükselişe geçti ve finansal piyasalardaki gergin ortam devam ederken tekrardan güvenli liman olarak yatırımcıların ilk tercihleri arasında yer aldı.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %4,1 yükselen Bitcoin, yazım esnasında 28.385 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!