Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Altcoinden 50 Milyon Dolarlık Finansman Programı

Gizlilik odaklı blockchain Aleph Zero (AZERO), Ekosistem Finans Programı kapsamında geliştiricilere 50 milyon dolarlık yardım sağlayacak.

Aleph Zero 18 Nisan tarihinde basına verdiği demeçte, ekosistemin küresel olarak benimsenmesini hızlandırmak ve bünyesinde faaliyet gösteren geliştiricilere destek olmak amacıyla 50 milyon dolarlık bir yardım programı başlatacağını duyurdu.

Projenin arkasında bulunan Aleph Zero Vakfı’nın, geliştirici ekiplerin ilerleyişine yardımcı olmayı amaçladığı belirtildi. Programa katılmaya hak kazanan proje sahiplerinin 500 bin dolara kadar hibe fonunun yanı sıra Aleph Zero’nun girişim sermayesi havuzuna, Amazon Web Services altyapı kredilerine, Kudelski Security’den güvenlik danışmanlığına erişim elde edeceği bildirildi. Vakfın bunların yanı sıra projelere kendi sıfırdan bir şey inşa etme deneyimini de aktarmayı amaçladığının altı çizildi.

Ayrıca projelerin gerektiğinde Aleph Zero’nun partner ağı bünyesinde pazarlama, markalaşma, ürün tasarımı ve operasyonel desteğe erişeceği de verilen bilgiler arasında yer aldı.

Aleph Zero ekosistem lideri Magdalena Oleksy konu hakkında verdiği demeçte, blockchain’in yeteneklerinin, işlevlerinin ve benimsenmesinin artırılması için geliştirici ekiplerin çalışmalarının finanse edileceğini dile getirdi. Hibe almaya hak kazanacak ekiplerin seçiminde blockchain kullanımına, benimsenmeye yapılan katkıya ve projenin özgünlüğüne dikkat edileceğini ade edildi.

NxGen, Diamond Atlas Capital, BlackDragon, Necker Ventures, Cardinal Ventures ve Bellwether Rocks gibi birçok yatırım şirketinin de Aleph Zero’yu program kapsamında desteklediği bildirildi.

Coingecko verilerine göre son 30 gün içerisinde %10,8 değer kazanan AZERO, son 24 saat içerisinde %11,6 yükseliş yaşayarak yazım itibariyle 1,60 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!