Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Altcoin’den Yapay Zeka Paylaşımı Geldi, Fiyat Aniden Fırladı

Ölçeklenebilir blokzinciri altyapısı sunan Near Protocol’un (NEAR) yapay zeka hakkındaki paylaşımı ani fiyat hareketliliğine neden oldu.

Near Protocol tarafından paylaşılan bir sosyal medya gönderisi token fiyatını harekete geçirdi. Bilindiği üzere son zamanlarda özellikle büyük yatırımcıların yapay zeka hizmeti veren projelere para akıtmaya başlaması üzerine kripto para sektöründe de yapay zeka temalı projelerde hareketlilik başladı.

Bu hareketliliğe dahil olan son proje ise NEAR oldu. Near Blockchain hesabından paylaşılan detaylı bir analizi alıntılayarak paylaşan Near Protocol ekibi, yatırımcıların ilgisini çekmeyi başardı.

Paylaşılan ana gönderide Near Protocol’un yeni nesil yapay zeka kullanım durumlarını güçlendiren bir altyapı görevi üstlenebileceğine yer verildi. Son zamanlarda yaşanan yapay zeka volatilitesine değinilen gönderide, verilere bakıldığında en sık kullanılan kripto-yapay zeka geçiş uygulamasının NEAR olduğu öne sürüldü.

Dappradar tarafından toplanan verileri paylaşan geliştiriciler, NEAR üzerinde makine öğrenimi modellerini eğitmek için kullanılan milyonlarca veri noktasını işaret ederken ağ üzerinde günlük ortalama 100 bin işlem yapıldığını vurguladı.

CoinGecko verilerine göre ekip tarafından yapılan paylaşımla birlikte NEAR fiyatı 2,575 dolar seviyesinden yaklaşık %10’luk bir yükselişle 2,83 dolara ulaştı. NEAR fiyatı haberin kaleme alındığı esnada 2,71 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!