Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Altcoin’e Dikkat: Balinaların Satış Baskısı İçin Uyarı Verildi!

Frax Share (FXS) balinalarının milyonlarca dolar değerindeki son hamleleri fiyat üzerinde satış baskısı yaratarak yatırımcıları tedirgin etti.

Balinalar bu sefer de FXS için harekete geçti. On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından sağlanan verilerde, 2 farklı balina cüzdanının yaptığı FXS işlemlerine yer verildi.

Verilere göre 0xd53E isimli cüzdan 29 Eylül günü 219.674 FXS satarak 1,29 milyon dolar değerinde 773 ETH aldı. 0x6C7d isimli bir diğer cüzdan ise aynı gün yaklaşık 8,18 milyon dolar değerinde 1,42 milyon FXS‘yi merkeziyetsiz finans (DEX) platformu FraxFinance’den kendi cüzdanına çekti.

Lookonchain, iki cüzdan adresinin de aynı balinaya ait olabileceğini çünkü çekim yaptıkları kaynak adresin aynı olduğunu belirtti. Platform ayrıca balinalardan gelebilecek ekstra satış baskısına karşı uyarılarda bulundu.

Yapılan bu işlemler FXS üzerinde bir satış baskısı oluştururken fiyatta kayda değer bir gerileme görüldü. CoinGecko verilerine göre balinanın işlem yaptığı 29 Eylül günü %6,8 değer kaybeden FXS, 6,11 dolar seviyesinden 5,70 dolara geriledi. Düşüş yönlü trendini korumaya devam eden FXS, yazım esnasında 5,63 dolardan alıcı buluyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!