Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Altcoin’in Balinasından Binance’e 9 Milyonluk Devasa Transfer: Ne Yapacak?

Anonim bir Polygon balinası, devam eden yükseliş esnasında uzun bir sürenin ardından işlem yaparak Binance’e 9 milyon MATIC gönderdi.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından sağlanan verilere göre uzun süredir milyonlarca MATIC stake eden anonim bir balina, yaklaşık yaklaşık 8 milyon dolar değerinde 9 milyon MATIC’i Binance’e gönderdi. Elinde toplamda 153 milyon MATIC tutan söz konusu balinanın 1,16 dolarlık fiyat ortalaması bulunuyor. Habere konu olan balina 153 milyon MATIC‘i uzun süredir stake ederek kazanç elde ediyordu.

Balina, Binance’e gönderdiği varlıklar ile henüz bir işlem yapmadı. Fiyat ortalaması göz önüne alındığında zararda olan balinanın varlıklarını satıp satmayacağı ise yatırımcılar arasında spekülasyona yol açtı. Yükseliş sırasında yapılan bu tür transferlerin olası bir satışın yanı sıra panik yaratmak ya da varlıklar ile long (uzun) yönlü pozisyon almak için de kullanıldığı biliniyor.

CoinGecko tarafından sağlanan verilere göre MATIC fiyatı son 24 saat içerisinde %6,8 oranında yükseldi ve haberin kaleme alındığı esnada 0,866 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!