Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Analize Göre Bitcoin’in Gece Yarısındaki Hareketleri, Bir Uyarı İşareti Olabilir

QCP Capital analistlerine göre Bitcoin’in dün geceki hareketliliği, ETF’nin onaylanması halinde yaşanacakların habercisi olabilir.

Bitcoin fiyatı, gece yarısında SEC’nin X hesabından spot ETF’lerin onaylandığıyla ilgili sahte bir paylaşım yapıldıktan sonra 48 bin dolara kadar yaklaştı.

Paylaşımın sahte olduğu ve SEC’nin resmi hesabının ele geçirildiği dakikalar içerisinde öğrenildi. Bitcoin, bununla beraber tekrar 46 bin doların altına geriledi.

QCP Capital tarafından yapılan analizde, “Onay (kararına) verilen ilk tepkiler kısıtlıydı ve BTC, direnç bölgesini aşamadı. Biz bunu, onay kararının fiyata çoktan yansıdığı ve karar alındıktan sonra büyük bir ralli olmayabileceği yönünde bir uyarı işareti olarak görüyoruz.” dendi.

SEC’nin Ark 21Shares ETF’siyle ilgili bugün nihai bir karar vermesi bekleniyor. Analistler, ETF’lerin onaylanmasına muhtemel gözle bakıyor.

QCP Capital analizinde opsiyon hacimlerinin SEC kararı sonrasında düşebileceği, direnç noktasının 48 bin 500; destek noktasının ise 40 bin – 42 bin dolar olduğu belirtildi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!