Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Blockchain Merkezli Tarayıcı, Japonya’da Chrome’u Geçti!

Merkezi olmayan ve Blockchain tabanlı tarayıcı Brave’in başarısı, her geçen gün biraz daha artarken, ürün insanlar arasında giderek daha da popüler bir hale geliyor.

Son olarak Japonya’da Google Play indirilme listesinde Google Chrome’u geride bırakmayı başaran firma, listede ilk 10’a girdi.

Bu alanda aslında firmanın rakibi olarak gösterilen Opera ve Mozilla Firefox’u da rahat bir şekilde egale etmeyi başaran Brve’in en yakın rakibi olan Firefox’un, indirilme listesindeki sırası ise 14 olarak dikkat çekiyor.

Reddit’te paylaşılan bir veriye göre, Brave tarayıcısı geçtiğimiz ay özelinde Japonya’da tam 2 milyon kez indirilmiş. Buna karşın Firefox’un indirilme rakamları ise sadece 550 bin’de kalmış durumda.

Son dönemde gerçekten de çok iyi bir performans gösteren ve kripto para sektörünün genel metriklerini belki de en iyi yansıtan uygulamalardan birisi olan Brave’in bu başarısı, gerçekten de takdire şayan.

Firma, yaptığı işlerin karşılığını da son dönemde almaya başlamışa benziyor. Aynı zamanda Brave tarayıcısı, buna ek olarak son dönemde ERC 20 tabanlı bir kripto para cüzdanı da geliştirerek, dikkatleri bir kez daha üzerine çekmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment