Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Coin Google ile Ortak Proje Tanıtacağını Duyurdu, Fiyat Fırladı!

Popüler kripto paralar arasında yer alan Theta Network’ün Google Cloud ile birlikte geliştirdiği Web3 projesini duyurmasıyla THETA fiyatında yükselişi tetikledi.

Theta Network, Google Cloud ile iş birliği yaparak geliştirdiği Web3 uygulaması hakkında açıklamada bulundu. Projenin resmi blog hesabından paylaşılan içerikte, birkaç yıllık çalışmanın ardından ortaya çıkan “Videodan Metne Uygulamalar için Model Hattı” görevi üstlenecek uygulamanın bugün tanıtılacağı belirtildi.

Theta Edge Network olarak adlandırılan proje hakkında detayları Google Cloud’un Web3 müşteri mühendisi Brice Perez tarafından Google Cloud Next konferansında bugün TSİ 19.00’da açıklanacak.

Google Cloud ve Theta Edge Network arasındaki bu işbirliğinin “bulut” ve “edge” mimarilerinin en iyilerini birleştirmeyi amaçladığı vurgulandı. Theta Edge Network’ün dünya çapında 10 binden fazla düğümden oluşan dağıtılmış bir ağ yapısına sahip olduğu ve kullanıcı dostu bir ara yüze sahip olduğu vurgulandı:

Bunu duyurmaktan heyecan duyuyoruz Google Cloud  ile son birkaç aydır yürüttüğümüz ortak çalışma olan “Videodan Metne Uygulamalar için Model Hattı”, San Francisco’da düzenlenecek olan Google Cloud Next konferansında bugün TSİ 19:00’da sunulacak! Google Cloud’un Web3 müşteri mühendisi Brice Perez tarafından tanıtılacak. Bulut yapıları yüksek kullanılabilirlik ile istikrarlı bir yapıya sahipken, uç ağlar daha düşük kapasiteli ancak muazzam paralel işlem gücüne sahip ve son kullanıcılara yakın olan sınırsız sayıda düğüme sahiptir. Her ikisini birlikte kullanarak video, medya ve eğlence alanlarında ortaya çıkan yapay zeka kullanım durumları için hem Bulut hem de Edge’in gücünden yararlanabiliriz.

CoinGecko verilerine göre haber akışının etkisiyle kısa sürede %9,2 değer kazanan THETA 0,63 dolar seviyesinden 0,688 dolara kadar yükseldi. THETA yazım esnasında 0,659 dolardan alıcı buluyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!