Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Coin Japonya’dan Onay Aldı: Borsalarda Listelenecek!

EOS Network’ün arkasındaki vakıf, yerel token’ı EOS’un Japonya Dijital ve Kripto Varlıklar Borsası Birliği’nden (JVCEA) onay aldığını duyurdu.

EOS Network’ün arkasındaki vakıf EOS Network Foundation 30 Ağustos tarihinde resmi web sitesi üzerinden yayınladığı gönderide, EOS’un Japonya’da faaliyet gösteren kripto para borsalarında Japon Yeni’ne karşı (JPY) işlem çifti olarak yer alabilmesi için gereken “whitelist” (beyaz liste) onayının JVCEA’dan aldığını bildirdi.

EOS alınan onay doğrultusunda Ethereum (ETH), MonaCoin (MONA), Enjin Coin (ENJ), Bitcoin (BTC) gibi JVCEA’nın whitelist’ine girebilen ayrıcalıklı kripto paralar arasında yerini aldı.

Vakıf bu gelişme ile birlikte önümüzdeki eylül ayı ortasında EOS’un ülkede faaliyet gösteren ve Japonya Finansal Hizmetler Ajansı (FSA) tarafından regüle edilmiş kripto para borsası BitTrade’de işlem görmeye başlayacağını belirtti.

EOS Network Foundation CEO’su Yves La Rose, JVCEA’dan alınan onayın oldukça büyük bir önem teşkil ettiğini söyledi. Rose, EOS için muazzam bir başarı olarak nitelendirdiği bu gelişmenin proje için Japonya’da yeni fırsatlar yarattığını belirtti.

CEO ayrıca listeleme izninin Japonya’da oyun sektöründe sağlam blockchain çözümleri arayan aktörler ile güçlü bağlantılar kurmayı sağlayacağını vurguladı. Rose, kendilerini Doğu Asya piyasalarında ve daha ötesinde benimsenmeyi, inovasyonu teşvik etmeye adadıklarını dile getirdi.

CoinGecko verilerine göre EOS onay haberi ile birlikte 0,619 dolar seviyesinden 0,632 dolar seviyesine kadar yükselerek %3,27’ye varan değer kazandı. Daha sonrasında EOS, yazım fiyatı olan 0,615 dolar seviyesine kadar geri çekildi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!