Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Coin Nisan Ayında 10x Yapabilir! Sadece Günler Kaldı

Kripto yatırımcılarının en çok merak ettiği konu başlıklarından biri 10x yapacak coin projeleridir. Hızlı ve çok kazanç getirecek proje arayışındaki yatırımcılar, heyecanla 10x yapacak bir kripto peşinde koşar.

Hızlı kazanç getiren proje denildiğinde akla ilk olarak meme coinler gelir. Şaka temalı bu tokenler, viral popülerlik ve güçlü bir topluluk sayesinde bir anda 10x değil 100x bile yapabilme potansiyeline sahiptir. 

Son günlerde adından en çok söz ettiren meme coin projeleri Solana blok zincirinde konumlanırken Slothana isminin ön plana çıktığını görüyoruz. Ön satışında topladığı 10 milyon doları aşan fon ile SLOTH, Nisan ayında 10x yapacak coin projeleri adayları arasında yerini alıyor.

Gelin hep birlikte Slothana coin projesini ve yatırımcılara vadettiklerini inceleyelim. Slothana coin Nisan ayında 10x yapabilir mi sorusunun yanıtını arayalım.

Bağış Odaklı Meme Coin Slothana 10 Milyon Doları Aştı

BOME ve SLERF gibi öncü projelerin ayak izinden giden projede, Slothana coin satın almak isteyen yatırımcılardan toplanan fonlar 10 milyon doları aşıyor. Oldukça hızlı ilerleyen ön satış, yalnızca topladığı fonların büyüklüğü ile değil sıradışı stratejisiyle de dikkat çekiyor.

Slothana coin ön satışında yatırımcılar, geleneksel projelerin aksine herhangi bir kademeli fiyat artışı politikası ile karşılaşmıyor. Sabit fiyattan yapılan ön satış, tüm yatırımcıların aynı oranda ödeme yapmasına ve eşit hissetmesine olanak tanıyor. 

Slothana coin ön satışı, ödeme yöntemi ile de dikkat çekiyor. Farklı kripto para birimi bakiyelerine sahip olmak gibi karmaşık süreçler yerine yatırımcıların SOL token sahibi olması yetiyor

Bağış odaklı bir proje olan Slothana ön satışında yatırımcılar, SOL gönderimi ile projeye dahil olabiliyor. 1 SOL karşılığında yatırımcılar, 10 bin SLOTH coin elde edebiliyor. Belirlenen cüzdana gönderilen SOL coin karşılığındaki SLOTH coinlerin, ön satışın bitiminde gerçekleşecek airdrop etkinliği ile dağıtılması planlanıyor. 

Meme coin çılgınlığının bir parçası olan Slothana coin, ön satıştaki başarısını borsa lansmanlarında da sürdürmeyi amaçlıyor. Şu ana kadar toplanan fonların 10 milyon doları aşması, projenin lansman sonrasında 10x yapma ihtimalini artırıyor. 

Slothana DEX Listelemeleri İçin Geri Sayım Başladı

Solana tabanlı meme coin Slothana coin satın almak isteyen yatırımcılar, sabit fiyatlar ile düzenlenen ön satış için son şansını kullanıyor. Proje sayfasında devreye alınan geri sayım aracı, listelemelere 11 gün kaldığını gösteriyor.

Ön satışın tamamlanmasının ardından gerçekleşecek DEX lansmanı ile Slothana, BOME ve SLERF gibi tarih yazmak istiyor. 2 günde 1 milyar dolarlık piyasa değerine ulaşan Book of Meme gibi Slothana da hızlı bir trend yakalamak istiyor. 

Slothana coin ile ilgili merkezi borsa listelemeleri olacağı dedikoduları da dolaşıyor. Merkezi borsalarda listelenmesi durumunda token talebinin ve dolayısıyla fiyatının artacağı konuşuluyor. 

Slothana coin listelemeleri sonrasında projenin ne yönde performans göstereceğini tahmin etmek elbette mümkün olmuyor. Yalnızca şu ana kadar topladığı fonlar göz önüne alındığında Slothana coin’in borsa listelemeleri sonrasında da heyecan yaratması bekleniyor. 

Slothana Coin Arkasında Hangi Ekip Var?

Meme coin projelerinin ralli yapması için güçlü bir topluluk ve deneyimli bir proje ekibine sahip olması gerektiği biliniyor. Solana tabanlı Slothana coin projesinin arkasındaki ekibin, başarısı kanıtlanmış başka bir projenin ekibiyle bağlantılı olduğu söyleniyor.

Şubat ayında lansmanı yapılan ve erken yatırımcılarına 100x kazanç sağlayan Smog token ekibinin, Slothana coin projesiyle ilgisi olduğu söylentileri dolaşıyor. Net bir bilgi olmasa da SMOG token X hesabından Slothana hesabındaki ilk paylaşıma yanıt verilmiş olması, en azından arada bir ilişki olduğu iddialarını güçlendiriyor. 

Popüler YouTube hesapları olan Crypto Gains ve Matthew Perry’nin de Slothana coin ile ilgili ralli yorumları, SLOTH coin yatırımcısını heyecanlandırıyor. 11 gün sonra gerçekleşecek DEX listelemeleri ile projenin akıbetinin ne olacağı merakla bekleniyor. 

Slothana Coin Nasıl Satın Alınır?

Ön satış ile Slothana coin satın almak isteyen yatırımcıları oldukça basit bir süreç bekliyor. Sabit fiyat politikası, borsa listelemeleri gerçekleşene kadar yatırımcıların herhangi bir fiyat artışından etkilenmeyeceği anlamına geliyor. 

SLOTH coin satın almak isteyen yatırımcılar, merkeziyetsiz bir kripto para cüzdanı aracılığıyla proje sayfasında belirtilen adrese SOL token gönderiyor. Proje ekibi, Phantom gibi bir cüzdanın kullanılabileceği bilgisini paylaşıyor. 

1 SOL karşılığında yatırımcılar 10 bin SLOTH coin satın alıyor. Token dağıtımının, ön satış etkinliğinin bitimi ile airdrop şeklinde gerçekleşeceği ifade ediliyor. Yani diğer bir deyişle yatırımcıların belirtilen adrese SOL göndermek haricinde yapması gereken bir şey bulunmuyor.

9-5 çalışan ofis tembellerini hedefleyen SLOTH coin, 10x yaparak yatırımcısını sıkıcı işlerinden kurtarmayı ve zengin etmeyi amaçlıyor. İşinden sıkılan ve kısa sürede kar elde etmek isteyen yatırımcılar, SLOTH coin projesine ilgi gösteriyor gibi görünüyor. 

Solana tabanlı meme coin Slothana ile ilgili detaylı bilgilere X hesabından ulaşmak mümkün oluyor.

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!