Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Cüzdana Dikkat: 8 Günde 20 Altcoin’de Rug-Pull Yapıldı!

Veriler son 8 gün içerisinde 20 farklı rug pull yaşandığını ve on binlerce dolar değerinde kayıp yaşandığını ortaya koydu.

On-chain analiz platformu Arkham Intelligence veri haritalandırmasından yararlanan DataaRocks isimli bir sosyal medya hesabı son 8 gün içerisinde gerçekleşen 20 farklı rug pull’u gözler önüne serdi.

Aktarılan verilere göre geçtiğimiz 8 gün içerisinde bir grup “dolandırıcı” FEET, FOOT, GOBLIN, PARTY, UNEMPLOYED dahil 20 farklı token’ı piyasaya sürdü ve sadece bir saat içerisinde tüm likiditeyi boşaltarak kayıplara karıştı.

Akılda kalıcı ve çoğu basit isimlere sahip bu tokenlar sayesinde 8 günde 150 bin dolarlık vurgun yapıldı. Gönderi paylaşan hesap, rug pull faaliyetlerinin bu içerik yazılırken bile devam ettiğini vurguladı:

8 gün içerisinde 150 bin dolar değerinde 20 farklı rug pull yaşandı. Halen daha devam ediyorlar. Bu hafta birbiri ardında rug pull yaparak zincirleme bir hasara yol açtılar.

Bu tür projeler kısa sürede büyük kazanç elde etmek isteyen yatırımcıları hedefliyor ve düşük hacimli tablolarda yaşanan ani fiyat hareketlerinin ardından tümüyle piyasadan silinerek ciddi kayıplarla sonuçlanabiliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!