Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Girişim Sayesinde Kripto Para Yatırımcıları Gelir Elde Edebilecek

Social Capital CEO’su, kripto para birimleri de dahil olmak üzere birçok finansal varlığa yatırım yapılmasının önünü açacak bir girişim başlattığını duyurdu. CEO Chamath Palihapitiya, Twitter’da yeni girişimle ilgili detayları paylaştı.

Bitcoin zengini ve kripto para dünyasının ünlü isimlerinden olan Chamath Palihapitiya, ABD merkezli şirketi Social Capital’da yeni bir girişim programı başlatacağını açıkladı. Palihapitiya, bu girişimle birlikte yatırımcıların çok büyük gelir elde etme fırsatı bulabileceklerini söyledi. Kripto para yatırımlarına da yeşil ışık yakan CEO, programın zaman içerisinde büyüyeceğini ve yeni finansal alanlarda çalışmalar yapılacağını belirtti.

Yeni girişimin detayları

Emerging Managers adının verildiği bu programda, yatırımcıların karşılaştıkları bazı sorunların çözüme kavuşturulacağından bahsedildi. Aynı zamanda eski Facebook yöneticisi de olan Palihapitiya, yatırımcıların en büyük probleminin başlamak olduğuna değinerek sermaye oluşturma, altyapı hazırlama ve ortaklık kurma gibi bazı problemlere dikkat çekti. Ardından Social Capital’ın başlamak isteyen ve yükselen yatırımcıları belirlemek için bu platformu oluşturduklarını söyledi.

Chamath Palihapitiya, yeni stratejiler geliştirebilecek ve milyon dolarlık yatırımları büyütebilecek her türlü yatırımcıyı bu programa davet ettiklerini ifade etti.

Programın içeriği

Palihapitiya, öncelikle ABD kamu sermayelerine odaklanacaklarını, ardından zaman içerisinde bu programı kripto paralar, dünya çapında bulunan kamu sermayeleri, risk sermayeleri, sanat, borçlanma, emlak, ayakkabı, özel sermayeler gibi birçok finansal alana kadar genişleteceklerini söyledi. CEO, programa başvurmak isteyenlerin 15 Aralık tarihine kadar ilgili e-posta adresine başvuru mektuplarının gönderilmesini istedi ve son olarak katılımcılara bol şans diledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!