Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Woo: Bitcoin 10 Bin Doları Ancak Dünyaya Bir Göktaşı Çarparsa Görür

Ünlü analist Willy Woo, takipçisinden gelen “Bitcoin 10 bin dolara düşer mi?” sorusuna, bunun ancak dünyaya bir göktaşı çarpması ile mümkün olabileceği yanıtını verdi.

Kripto para sektöründe adından sıkça bahsettiren on-chain analist Willy Woo, Bitcoin‘in sağlamlığına dair inancını, bir takipçisi tarafından sorulan soruyu yanıtlayarak bir kez daha gözler önüne serdi. CryptoTerminator isimli Twitter kullanıcısı Willy Woo’nun gönderilerinden birine “Bitcoin’nin yakında 10 bin dolar olacağı hakkında ne dersin?” yorumunda bulundu. Willy Woo ise bu tweeti paylaşarak soruyu “gezegenimize bir göktaşı çarparsa, mümkün” diyerek yanıtladı.

Willy Woo, Bitcoin’in 10 bin doları görmesinin imkansıza yakın olduğunu söyledi ve organik yatırımcı için taban fiyatın şu an 12 bin dolar olduğunu vurguladı. Analist, 12 bin dolarlık bu taban fiyatın da hızlıa artmaya devam ettiğini ekledi.

Willy Woo: BTC için bir boğa koşusunun başlangıcındayız

On-chain analist Willy Woo, Twitter hesabından paylaştığı grafik ile Bitcoin için bir boğa koşusunun ilk evresinde olunduğunu iddia etti. Woo’ya göre BTC için on-chain göstergelerden biri olan Göreceli Güç Endeksi (Relative Strength Index/RSI) giderek güçleniyor.

willy-woo-bitcoin-dusus
Woo tarafından paylaşılan Bitcoin için on-chain RSI verilerini gösteren grafik. Kaynak

Woo’nun paylaştığı grafiğe göre yeşil yuvarlak makro döngüde nerede olunduğuna işaret ediyor. Woo’ya göre yeşil yuvarlağın işaret ettiği nokta BTC için temel bir boğa koşusunun başlangıcını temsil ediyor.

Analist bu haftanın başında yaptığı açıklamalarda ise Bitcoin için boğa koşusunun gizli bir aşamasında olunduğunu vurguladı. Bitcoin için giderek artan önemli ve deneyimli yatırımcılara dikkat çeken Woo, daha önce BTC blockchainine katılmamış yeni yatırımcıların iştahını da vurguladı. Bunun yanı sıra Woo, Bitcoin fiyatı için kısa süreli bir konsolidasyon beklediğini de belirtti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!