Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Willy Woo: Bitcoin Boğa Koşusunun Gizli Bir Aşamasında

Analist Willy Woo, Bitcoin için boğa koşusu anlamında gizli bir aşamada olunduğunu söyledi. Ağa katılan yeni yatırımcıların makro boyutta önem taşıdığına değinen Woo, BTC fiyatı için kısa vadeli bir konsolidasyon beklendiğini de öne sürdü.

Bitcoin fiyatı son 24 saat içinde 15 bin doların altına kısa bir ziyaret gerçekleştirdiğinde yatırımcıların ve piyasa takipçilerinin kafasında “bu ralli yalnızca bir göz boyama mıydı?” soruları nüksetti.  Fakat birçok analist, Bitcoin’in hala boğa koşusunu sürdürdüğünü ve böyle duraksamaların ya da kısa süreli geri çekilmelerin yaşanabileceğini savundu. Bunlardan biri de ünlü on-chain analist Willy Woo’ydu.

“Bitcoin boğa koşusunun gizli aşamasında”

Twitter’da 155 bin takipçisi olan analist Willy Woo, hesabından yaptığı açıklamada Glassnode grafiklerini paylaştı. Analist Woo, Bitcoin’in hala bir boğa koşusunda olduğunu savunarak, bunun “gizli aşamada” olduğunu vurguladı. Bitcoin’in bu rallisinde deneyimli ve net değeri yüksek olan yatırımcıların BTC satın aldığını vurgulayan Woo, buna kanıt olarak Glassnode grafiğini gösterdi. Willy Woo, OTC piyasasında da bu durumun etkili olduğunu ekledi.

Analist Willy Woo tarafından paylaşılan, BTC için 336 saatlik ortalama transfer hacmini gösteren grafik. Kaynak

Willy Woo, Bitcoin’e geçiş yapan yüksek net değere sahip bireylerin, yeni isimler olduğuna da dikkat çekti. Woo, daha önce blockchaine katılmamış yeni yatırımcıların ağa girişinin saatlik grafiğini paylaştı. Analist, bunun büyük ölçülü “bullish” bir sinyal olduğunun altını çizdi.

willy-Woo-Bitcoin-Boga-kosusu
Bitcoin ağına katılımları gösteren grafik. Turuncu çizgi, daha önce ağa katılım göstermemiş yatırımcıları simgeliyor. Kaynak

Yatırımcı faaliyetleri devam edecek

Willy Woo, 2 gün önce paylaştığı analizde de Bitcoin rallisini destekleyici açıklamalarda bulundu. Woo, Bitcoin için kısa vadeli hedefte konsolidasyon beklendiğini fakat daha sonrasında yükselişin devam edeceğini öne sürdü. 3 aylık orta vadeli bir sürede ise yatırımcı faaliyetlerinin devam edeceğini belirtti. Woo, artan yatırım aktivitesi eğilimine dikkat çekti ve makro bir boğa koşusunda bu faktörün ivme sağlayacağını söyledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!