Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Altcoin Yatırımcılarının Bu Hafta Dikkat Etmesi Gereken 5 Haber (9-15 Kasım)

9-15 Kasım tarihleri arasında altcoin yatırımcılarını ilgilendirebilecek 5 haber, CryptoDiffer ve ICO Analytics verileriyle derlendi. İşte bu haftanın en önemli altcoin gelişmeleri…

9 KasımCombo (COMB) KuCoin borasında listeleniyor. Kullanıcıların ilk aşama için COMB/USDT paritesi ile işlem yapabileceği açıklandı. Bir likidite madenciliği protokolü olan Combo, merkeziyetsiz oracle ağı da dahil olmak üzere finansal varlıklar için merkeziyetsiz bir birleştirme platformudur.

9 KasımChromia (CHR) için staking faaliyetleri başlatılacak. Piyasa değeri 11.2 milyon dolar olan CHR şu an 0,0250 dolardan işlem görüyor. Chromia ekibi projenin hedefini, insanların alışık olduğu bir ortamda ve herkesin öğrenebileceği bir dilde; bir ilişki kurarak birlikte bir şeyler yaratabilecekleri blockchain tabanlı bir platform oluşturmak olarak açıklıyor.

12 Kasım Stratis (STRAT) ağ hayatına başlıyor. Stratis (STRAT) C# API’leri veya Microsoft gibi diğer ağları desteklemeyi amaçlayan blockchain tabanlı bir hizmet sağlayıcısıdır. Şirketler, Stratis blockchainine entegre edilebilen kendi ağlarını da oluşturabilirler.

15 KasımBitcoin Cash (BCH) hard forku başlatılıyor. Piyasa değerine göre en büyük 5. kripto para olan Bitcoin Cash, Bitcoin Cash ABC (BCHA) ve Bitcoin Cash Node (BCHN) şeklinde bir blockchain bölünmesi gerçekleştirmeyi planlıyor. Bu gelişmede Bitcoin Cash’i listeleyen borsalar da hard fork sırasında kullanıcı fonlarını korumak için de bir dizi önlemler açıkladı.

15 Kasım Bonded Finance (BOND) IDO’su Loopring protokolü tarafından yönetilen Dolamite borsasında gerçekleştiriliyor. Bonded ekibi projenin misyonunu, sürdürülebilir getiriler sunan dinamik finansal ürünler geliştirmek ve kullanmak olduğunu öne sürüyor.

Altcoin-haber-9-15-kasim

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!