Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Hafta Binance’te En Çok Kazanan 5 Kripto Para Yatırımcısı (5 Aralık)

Binance Futures vadeli işlemler kripto para borsasında bu hafta da yatırımcılar güzel kazançlar elde etmeyi başardı. Hafta içerisinde bazı kripto para borsalarında rekor fiyat gören Bitcoin, CoinGecko‘ya göre 1 Aralık tarihinde 19 bin 832 dolara kadar çıktı. Görülen artışla birlikte Binance yatırımcıları da milyon dolarlık kazanımlar gördü. Geçen haftadan bazı tanıdık isimlerin de bulunduğu liderler tablosunda bulunan yatırımcılar acaba bu hafta ne kadar kazandı? Gelin 30 Kasım – 5 Aralık haftasında hangi yatırımcıların ilk 5’e girdiğine bakalım.

Bitcoin, bu hafta bazı borsalarda rekor kırdı ve tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü. 19 bin 832 dolara çıkan Bitcoin, aynı gün içerisinde ani bir düşüş görse de fiyat hareketliliği genel olarak çok dalgalı değil. Hafta içerisinde yükseliş gören Bitcoin’in en düşük seviyesi 17.700 dolar seviyesinde gerçekleşti. Şu anda ise BTC 19.041 dolardan işlem görüyor.

kripto-para
Haftanın oran bazında (ROI) en çok kazananları

  • TripBackThis: %3.1‘lik ROI oranıyla listenin birinci sırasına yerleşen trader, bu hafta 135 bin dolar kazandı. Gün içi PnL bazında ise yatırımcının 20 bin dolar kaybettiği görülüyor.
  • CelebrateTonightBean: Listenin ikinci sırasında bulunan yatırımcı, bu hafta %2.2 ROI oranıyla liderler tablosunda yerini almayı başardı. Trader, bu hafta 5.7 bin dolar kazanırken gün içinde 8.6 bin dolar kaybetti.
  • ToolGrandfatherVacation: %1.6 ROI oranıyla üçüncü olan yatırımcı, bu hafta 2.7 bin dolar elde etti. Gün içi kazancı ise 175 dolar oldu.
  • MailBrightTwo: Dördüncülük elde eden yatırımcının ROI oranı %1.3 oldu. Trader, bu hafta 1.6 bin dolar kazanırken gün içinde de bin dolar kaybetti.
  • MealCastleGive: Listeye beşinci sıradan girmeyi başaran yatırımcının haftalık ROI oranı %1.2 oldu. Yatırımcının hafta içerisinde elde etmeyi başardığı rakam da 4.5 bin dolar oldu. Günlük PnL bazında ise 2.7 bin dolar kaybetti.

Haftanın miktar bazında (PnL) en çok kazananları

  • HabitCandleGiant: Hafta içerisinde 3.8 milyon dolar seviyesindeki büyük kazancıyla listenin birinci sırasına yerleşen yatırımcı, günlük bazda 5.1 milyon dolarını kaybetti. Yatırımcı, geçen hafta listenin ikinci sırasında bulunuyordu ve 9.7 milyon dolar kazanmıştı.
  • BatThursdayBurn: Geçen hafta kazandığı 11 milyon dolarla listenin birinci sırasına oturan trader, bu hafta 3.1 milyon dolar kazandı ve ikinci oldu. Yatırımcı, gün içinde 1 milyon dolar kaybetti.
  • CellCountBalcony: Liderler tablosunun üçüncülüğünü elde eden yatırımcı, bu hafta 1.9 milyon dolar kazanırken günlük bazda 610 bin dolar kaybetti.
  • LunchTelevisionCell: Dördüncü olan yatırımcı, hafta içinde 1.7 milyon dolar elde etmeyi başardı. Gün içinde ise 1 milyon dolar civarında bir kayıp verdiği görülüyor.
  • MaskWindowTwelve: Geçen hafta listede görünmeyen yatırımcı, önceki haftalarda kazandığı milyon dolarlarla listenin ilk sıralarında bulunuyordu. Liderler tablosuna geri dönen trader, bu hafta 1.6 milyon dolar seviyesinde bir kazanım elde etmeyi başardı. Aynı zamanda trader, bugün de 733 bin dolar elde ederek kazancını korumayı sürdürdü.
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!