Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Hafta En Çok Kazanan 5 Yatırımcı (2 Ocak)

Bitcoin (BTC) fiyatı, bu hafta yeni zirveler gördü ve 41 bin doları aşarak rekor kırdı. Kazanımlarını sürdüren BTC gibi Binance Futures kripto para borsası yatırımcıları da yüksek kazançlar elde etti. Geçen haftadan tanıdık isimlerin de bulunduğu Binance Futures liderler tablosunun bu hafta en çok kazanan yatırımcıları kimler oldu? Gelin 2 – 9 Ocak haftasının en çok kazanan 5 yatırımcısına bakalım.

Bitcoin (BTC), CoinGecko verilerine göre son bir hafta içerisinde %40’ın üzerinde artış gösterdi. Hafta içerisinde 31 bin 500 – 41 bin 900 dolar arasında fiyatlanan BTC, hafta içerisinde 761 milyar dolarlık piyasa değerine ulaştı. Bitcoin’in son 24 saat içerisindeki işlem hacmi 68 milyar dolar olurken mevcut fiyatı 41 bin dolar seviyesinde.

bitcoin-btc
Haftanın oran bazında (ROI) en çok kazananları

  • ApartmentTwelfthGrade: Binance Futures liderler tablosunda %21.4 bin ROI değeriyle birincilik elde eden yatırımcı, bu hafta 290 bin dolar kazandı. Trader, gün içinde 1900 dolar kaybetti.
  • CloudyWhyToe: %18.1 bin ROI oranıyla ikinci olan trader, hafta içerisinde 29 bin dolar elde etti.
  • CountyWhyToast: Liderler tablosunun üçüncü sırasına yerleşen yatırımcı, %16 bin ROI değerinde sahip. Trader, bu hafta 18 bin dolar kazanırken gün içinde de 1700 dolar elde etti.
  • WantCageUncle: %14.8 bin ROI oranıyla listenin dördüncü sırasına yerleşen trader, hafta içerisinde 14 bin dolar kazanırken gün içinde 31 dolar kaybetti.
  • WishCarryBasket: Listenin beşinci sırasında kendisine yer bulan yatırımcı, haftalık bazda %11.7 bin ROI oranı elde ederken hafta içerisinde 14 bin dolar kazandı.

Haftanın miktar bazında (PnL) en çok kazananları

  • BakeMachineWish: Geçen hafta kazandığı 5.7 milyon dolar ile liderler tablosunun birinci sırasında yer alan trader, bu hafta da 19 milyon dolar kazanarak birinci oldu. Yatırımcı, gün içerisinde 57 bin dolar seviyesinde kayıp verdi.
  • TrainTennisBurn: 14 milyon dolar kazanarak ikinci olan trader, gün içinde 30 bin dolar kaybetti.
  • Minebuu: Geçen hafta kazandığı 2.1 milyon dolar ile listeye ikinci sıradan girmiş olan yatırımcı, bu hafta elde ettiği 11 milyon dolar ile listenin üçüncüsü oldu. Trader, günlük PnL bazında 144 bin dolar kaybetti.
  • TrafficTempleBehind: Dördüncü sırada bulunan yatırımcı, bu hafta 10 milyon dolar kazanırken gün içinde 187 bin dolar elde etti.
  • BrotherMediumThank: Liderler tablosunun beşincisi olan trader, haftalık bazda 9 milyon dolar kazanırken gün içinde 174 bin dolarlık kayıp verdi.
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!