Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Kripto Para Birimleri Temmuz-Ekim Aylarında Çok Kazandırdı

CoinGecko bu yılın üçüncü çeyreğine ilişkin hazırladığı raporda hangi kripto para ne kadar kazandırdı onu gösterdi. Rapora göre Binance Coin (BNB) fiyatı temmuz-ekim ayları arasında neredeyse ikiye katlandı ve BNB yatırımcılara en çok kazandıran koinlerden biri oldu. DeFi tokenları ise çok daha fazla oranda değer kazandı. 

CoinGecko bugün üçüncü çeyrek raporunu yayınladı. Raporda temmuz-ekim ayları arasında yaşanmış önemli gelişmeler ve piyasanın genel durumu incelendi. Bunun yanı sıra en çok kazandıran kripto paralara, Bitcoin ve altcoin ilişkisine ve DeFi projelerine değinildi.

En çok kazandıran BNB oldu

CoinGecko, en büyük beş kripto para birimine bakıp yılın üçüncü çeyreğinde en çok hangisinin kazandırdığını açıkladı. Araştırma sırasında USDT fiyatı sabit kaldığı için Binance Coin de ilk beşe dahil edildi. Ve bunun sonucunda kazananın BNB olduğu ortaya çıktı.

Bu araştırmaya göre temmuz-ekim ayları arasında Binance Coin fiyatı yüzde 89.5, Ethereum fiyatı yüzde 59.4, XRP fiyatı yüzde 37.4, Bitcoin fiyatı yüzde 17.7, Bitcoin Cash fiyatı ise yüzde 2.3 oranında yükseldi.

DeFi tokenları piyasa öncülük etti

Binance Coin fiyatı neredeyse ikiye katlanarak pek çok yatırımcının yüzünü güldürdü. Fakat en büyük beş kripto para birimini DeFi tokenları ile kıyasladığımızda ortaya ciddi bir fark çıkıyor. Çünkü Bitcoin gibi kripto paralar %17 oranında değer kazanmışken LEND çeyrek genelinde yüzde 300’den, LINK yüzde 110’dan, SNX yüzde 140’tan fazla değer kazandı.

coingecko-q3-report-kripto
DeFi tokenları ile en büyük 5 kripto para biriminin kıyaslanması, coingecko-q3-report-crypto
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!