Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Kripto Para Borsasından Popüler Altcoin ile Entegrasyon: Bir İlke İmza Atıldı!

Merkeziyetsiz finans (DeFi) protokolü SushiSwap (SUSHI), katman-1 (L1) olarak faaliyet gösteren Aptos (APT) blokzincirine genişlediğini duyurdu.

Sushi resmi blog gönderisinde yapılan duyuruda, protokolün Aptos blokzinciri üzerinde de faaliyet göstermeye başladığına yer verildi. Yapılan bu entegrasyonun ölçeklenebilirlik, güvenilirlik, güvenlik ve kullanılabilirlik açısından Sushi işleyişine fayda sağlanacağı vurgulandı.

Bununla birlikte entegrasyonun bir parçası olarak, Sushi’nin 2. sürüm otomatik piyasa yapıcısı (AMM) Aptos ağına entegre edileceğine yer verildi. Aptos entegrasyonu, Sushi’nin Ethereum Virtual Machine (EVM) ile uyumlu olmayan bir blokzincirinde ilk kez erişilebilir olması anlamına geliyor.

Ekip, Aptos blokzincirine doğru gerçekleşen bu genişlemenin cross-chain ve multi-chain işlemlerinde diğer platformların önüne geçmek için kilit bir konuma sahip olduğunu ifade etti:

Bugün, Sushi’nin kullanıcılara ölçeklenebilirlik, güvenilirlik, güvenlik ve kullanılabilirlik sunan Layer 1 blok zinciri Aptos’a genişlediğini duyurmaktan heyecan duyuyoruz. Bu entegrasyon, Sushi için EVM olmayan ilk zinciri işaret ediyor. Aptos ile ilk EVM dışı entegrasyon, Sushi’nin cross-chain ve multi-chain işlemlerinde öne çıkma hedeflerini ilerletmek için kilit önem taşıyor.

Sushi’nin halihazırda faaliyet gösterdiği başlıca EVM zincirleri arasında Ethereum (ETH), Fantom (FTM), Polygon (MATIC), Arbitrum (ARB), BNB Chain ve birçok blockchain yer alıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!