Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Kripto Para Cüzdanı, Winklevoss Capital ve Coinbase’den Yatırım Aldı

Geliştiricilerin, kendi uygulamalarına kripto para cüzdanlarını entegre etmesine aracılık edecek olan kripto para cüzdanı girişimi Bitski, çekirdek fonlama turunda Coinbase ve Winklevoss Capital’den toplamda 1.8 milyon dolarlık bir yatırım almayı başardı.

Konuyla ilgili olarak konuşan şirketin CEO’su Donnie Dinch, bu aldıkları yatırım ile birlikte, hareket alanını arttırmak istediklerini söylerken, şunları söyledi:

”Bu para ile birlikte hedeflediğimiz şeye bir adım daha yaklaştık. Kripto para sektörüne son dönemde birçok proje giriyor ve biz de bu alanda şirketlerin yaşayabilecekleri olası sorunları önceden çözüp süreci hızlandırmak istiyoruz.”

Winklevoss Capital partneri Sterling Witzke ise şunları söyledi:

”Bitski’ye çok güveniyoruz ve o sebeple de yatırım yapma kararı aldık. Bitski’nin Blockchain sektörüne giriş yapacak yeni nesil şirketlere çok iyi bir yardımda bulunacağını ve onların işlerini kolaylaştıracaklarını düşünüyoruz.”

Aynı zamanda şirketin çekirdek fonlama turuna katılan geliştirici Robert Leshner ise Bitski’nin kripto para sektörüne giriş yapacak kişilere büyük yardımı olacağını söyledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment