Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Craig Wright’ın Bir Tahmini Daha Tutmadı!

Bitcoin‘in arkasındaki gizemli isim olduğunu iddia eden ve bunu kanıtlayamaması nedeniyle ciddi bir dalga konusu olan Craig Wright, geçtiğimiz tarihlerde yaptığı bir tahmininde daha başarıyı elde edemedi.

2018 yılının Kasım ayında attığı tweet’inde Bitcoin ile Litecoin’in bundan yaklaşık bir yıl sonra ”öleceğini” vurgulayan Wright, SegWit protokolünün eklenmesinin iki kripto para birimi için de geri dönülmesi imkansız bir şeye dönüştüğünü belirtmişti.

BTC ile LTC’nin hiçbir işlev göstermeyeceğini iddia eden Wright, bunların eninde sonunda öleceğini de sözlerine ekledi. Geçtiğimiz tarihlerde de başka bir Twitter tabanlı skandala imza atan Wright, Hodlonaut kullanıcı isimli Peter McCormack’ı kendisine sahtekar dediği için dava etmiş ve topluluktan büyük tepki toplamıştı.

Craig Wright’ın bu hamlesi Binance CEO’sunu da kızdırdı ve CZ o tarihlerde Bitcoin SV’yi delist etti. Craig Wright’ın en büyük sorunlarından olan Dave Kleiman davası da henüz bitmedi ve Wright geçtiğimiz tarihlerde aldığı yenilgi sonrası 500.000 Bitcoin ödemeyeceğini ve dolaylı yoldan Satoshi Nakamoto olmadığını da itiraf etti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment