Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Kripto Paranın Değeri 6 Ayda Yüzde 1000 Arttı!

Chainlink‘in kendi tokenı olan LINK geçtiğimiz son altı ay içerisinde yüzde 1000 oranında değer kazandı.

Kripto para piyasası geçtiğimiz sene genelinde büyük bir düşüş yaşamış, bu süreç içerisinde pek çok koin değer kaybetmişti. Ancak bu yılın başına gelindiğinde piyasa kendini toparlamaya başladı ve pek çok koin yükselmeye başladı.

Piyasanın en büyük kripto parası olan Bitcoin, Ocak 2019’dan bu yana yüzde 200’den fazla değer kazandı ve geçtiğimiz günlerde 10 bin dolar barajını aşmayı başardı. Ancak aynı zaman dilimi içerisinde çok daha fazla değer kazanan başka bir token var: LINK.

Chainlink bundan bir süre önce akıllı kontrat sektörüne hızlı bir giriş yapmıştı. Chainlink’in kullandığı akıllı kontrat teknolojisi mevcut banka yazılımlarıyla, veri akışlarıyla ve uygulama programlama arayüzleriyle (API) bağlantı kurabiliyor.

Chainlink, kullandığı bu teknoloji sayesinde kısa süre içerisinde ilgi çekmeyi başardı. Şirket kısa süre önce Google ve Oracle gibi şirketlerle işbirliği yapmaya başlamıştı.

Şirketin kendi tokenı olan LINK de şirketin başarısının bir sonucu olarak kayda değer oranda değer artışı yaşadı. Coinmarketcap verilerine göre LINK Ocak 2019’dan bu yana değerini yüzde 1000’den fazla artırmayı başardı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment