Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Ortaklık ile Polygon Uzantılı Web3 Alan Adları Geliyor

Web3 alan adları sağlayıcısı Unstopple Domains ve Polygon Labs (MATIC) iş birliği içerisinde “.polygon” alan adlarını piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Unstoppable, kullanıcılarının Web3 kimliklerini genişletebilmeleri ve kişisel bilgilerinin mahremiyetini koruyabilmeleri için Ethereum blockchain’i üzerindeki merkeziyetsiz uygulamalarda (dApp) kullanılabilecek “.polygon” alan adlarını Polygon Labs ortaklığında 16 Mart tarihinde piyasaya sürecek.

Verilen bilgilere göre toplamda 180 milyon kullanıcıya ve 40 bin hizmete sunulacak olan alan adlarının basımı sırasında herhangi bir işlem ücreti (Gas Fee) harcanmayacak. Kullanıcılar, alan adları ile beraber 750’den fazla oyun, uygulama, metaverse’e kaydolabilecek ve alan adlarını kripto para alışverişlerinde kullanabilecek.

Polygon Labs Başkan Yardımcı Sanket Shah, Web3 alan adlarının kullanıcıların kişisel bilgilerini vermeden dApp’lere giriş yapabilmelerini ve uzun cüzdan adresleri olmadan kripto para işlemleri yürütebilmelerini sağlayacağını belirtti.

Coingecko verilerine göre son 30 günde %1,3 değer kaybeden MATIC, son 24 saat içerisinde %3,6 değer kazanarak yazım itibariyle 1,24 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!